نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

موج آنفلوآنزا انتهای آذر فروکش می‌کند |در ۶ هفته پیش دوسوم بستری‌های بیماری‌های تنفسی به آنفلوآنزا مبتلا بودند

  • کد خبر: ۱۹۶۴۶۳
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۴
  • ۱
موج آنفلوآنزا انتهای آذر فروکش می‌کند |در ۶ هفته پیش دوسوم بستری‌های بیماری‌های تنفسی به آنفلوآنزا مبتلا بودند
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه موج آنفلوآنزا در اواخر آذر کند می‌شود، گفت: این بیماری از ۶ هفته گذشته شدت بیشتری پیدا کرد و دو سوم بستری ناشی از بیماری تنفسی را در مراکز درمانی تشکیل داد.

به گزارش شهرآرانیوز، شهنام عرشی روز شنبه در جمع خبرنگاران در ستاد وزارت بهداشت افزود: بیماران بستری شده ناشی از آنفلوآنزا در مراکز درمانی عمدتاً افراد بیش از ۶۵ سال و افراد دارای نقص ایمنی بودند و البته هنوز برای تزریق واکسن آنفلوآنزا فرصت هست و افراد واجد شرایط به تزریق آن اقدام کنند.

وی اظهار داشت: عامل کمتر از یک سوم بیماران بستری ناشی از بیماری تنفسی در مراکز درمانی، کرونا است و این بیماری به خوبی در کشور کنترل شده است. نوع ایرانی واکسن کرونا در داروخانه‌ها موجود است و افراد بر اساس نیاز و ضرورت می‌توانند برای تهیه و تزریق اقدام کنند.

عرشی با بیان اینکه ۲۰درصد سرماخوردگی‌ها، آنفلوآنزا تشخیص داده می‌شود، تأکید کرد: نمونه‌های ثابتی از موارد بیماری‌های تنفسی جمع‌آوری و در سایت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر ثبت می‌شود. افراد برای حفظ سلامت خود بهتر است در اماکن عمومی ماسک استفاده کنند همچنین موارد بهداشتی را رعایت کنند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: در تابستان امسال نیز افزایش موارد سرماخوردگی (۳۰ درصد) مربوط به کرونا بود و اکنون این میزان به ۵درصد رسیده است.

عرشی در مورد شیوع آنفلوآنزای پرندگان (h ۵ n ۱) در کشور گفت: برخی از مرغداری‌های سنتی در کشور گرفتار این بیماری شدند که اکنون سازمان دامپزشکی روی این موارد کنترل دارد و مورد ابتلای انسانی نداشتیم.

وی با اشاره به شیوع موردی آنفلوآنزای کودکان در چین، افزود: مورد جدیدی از افزایش این موارد از سوی سازمان بهداشت جهانی به ما اعلام نشده البته شیوع آنفلوآنزای کودکان در شبکه‌های اجتماعی پررنگ شده است و اطلاعات زیادی در دسترس نیست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۴
0
0
عالی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->